NewGreekWine.ro

BlogVinurile și mâncareaSpaghete cu carne de vită

Spaghete cu carne de vită

Ingrediente:

1 ½ kg carne de vită macră, porționată în bucăți

2 cepe medii, tocate

1/2 ceașcă de ulei

1/2 ceașcă de vin alb

2 căței de usturoi felii

600 gr. roșii proaspete zdrobite

1 lingurița boia de ardei dulce

2 frunze de dafin

1 scorțișoară

sare și piper

500 gr. spaghete

brânză rasă pentru garnisire

Mod preparare:

Perpeliți carnea în ulei pe toate părțile până se rumenește bine. Adăugați ceapă și usturoiul și amestecați timp de 2-3 minute. Stropiți cu vin. Odată evaporat, puneți roșiile și condimentele și fierbeți timp de aproximativ o oră sau până când se înmoaie. Dacă este necesar, se adaugă puțină apă. Sărați și piperați după gust. Pastele se fierb separat. Serviți pastele pe un platou cu carne și cu brânză rasă pe deasupra.

VIN RECOMANDAT: Charisma Gis Red sau Orino Red Spiropoulos.

Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

New Greek Wine - taste of Greece - Selecție de vinurile grecești pentru toate momentele tale speciale