
Omletă la cuptor cu spanac și ciuperci
Ingrediente (4-6 persoane):
-1/2 kg spanac proaspăt, spălat
-1/2 kg ciuperci champignon tăiate felii subțiri
-1 ceașcă cașcaval ras
-6 ouă
-3 linguri lapte
-3 linguri ulei de măsline extra virgin
-sare, piper

Preparare:
Se pune spanacul în apă clocotită pentru 2 minute după care se scoate și se presează cu mâna până se scurge toată apa.
Se bat ouăle cu laptele după care se adaugă spanacul, ciupercile, cașcavalul, 2 linguri ulei de măsline, sare și piper și se pune compoziția într-o tavă unsă cu restul de ulei (sau o tavă din teflon). Se bagă în cuptorul preîncalzit la 180 grade pentru 15 minute.
Se servește simplă sau cu cartofi prăjițti.
Vin recomandat: BOUTARI – MOSCHOFILERO sau SEMELI – MANTINIA
Post a Comment