NewGreekWine.ro

BlogVinurile și mâncareaOmletă la cuptor cu spanac și ciuperci

Omletă la cuptor cu spanac și ciuperci

Ingrediente (4-6 persoane):

-1/2 kg spanac proaspăt, spălat

-1/2 kg ciuperci champignon tăiate felii subțiri

-1 ceașcă cașcaval ras

-6 ouă

-3 linguri lapte

-3 linguri ulei de măsline extra virgin

-sare, piper

Preparare:

Se pune spanacul în apă clocotită pentru 2 minute după care se scoate și se presează cu mâna până se scurge toată apa.

Se bat ouăle cu laptele după care se adaugă spanacul, ciupercile, cașcavalul, 2 linguri ulei de măsline, sare și piper și se pune compoziția într-o tavă unsă cu restul de ulei (sau o tavă din teflon). Se bagă în cuptorul preîncalzit la 180 grade pentru 15 minute.

Se servește simplă sau cu cartofi prăjițti.

Vin recomandat: BOUTARI – MOSCHOFILERO sau SEMELI – MANTINIA

Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

New Greek Wine - taste of Greece - Selecție de vinurile grecești pentru toate momentele tale speciale