Termeni și condiții

Termeni și condiții

Acceptarea Termenilor si Conditiilor Generale

(Ultima Actualizare: Ianuarie, 2023)

Compania GREKA TERRA IMPORT-EXPORT SRL (denumita in continuare „compania”) isi rezerva dreptul de a amenda sau reinnoi in mod unilateral termenii si conditiile actuale de tranzactii, efectuate prin intermediul magazinului online www.newgreekwine.ro, in conformitate cu conditiile de comert echitabil si cu nevoile companiei.

Toate comenzile sunt guvernate de acesti termeni si conditii care prevaleaza din punct de vedere legal asupra oricarui alt document. Asigurati-va ca sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii, intrucat orice utilizare si navigare ulterioara pe site-ul www.newgreekwine.ro presupune acordul si consimtamantul explicit si neconditionat cu acestia.

www.newgreekwine.ro este un magazin online care comercializeaza prin intermediul Internetului vin, alte bauturi si produse alcoolice asociate cu strugurii si vita de vie, ulei de masline si otet. Acest site web apartine companiei sub numele de „SC GREKA TERRA IMPORT-EXPORT SRL” (CUI 32172411, Reg. Com. J40/10607/2013), localizata in Bucuresti, Sector 6, Str. Barsanesti nr.19. Inainte de intrarea in magazinul online si navigarea prin site-ul nostru web, va invitam sa consultati urmatorii termeni si conditii care se aplica specific utilizarii magazinului online al SC GREKA TERRA IMPORT-EXPORT SRL localizat la adresa www.newgreekwine.ro.

Oferte/Preturi/Comenzi

Preturile afisate pe site sunt valabile pentru orice achizitie cu conditia ca produsul sa fie disponibil. Disponibilitatea unui produs nu depinde de compania GREKA TERRA IMPORT-EXPORT SRL, ci in principal de producatori, intrucat este posibil ca unele produse sa fi fost epuizate fara ca acest fapt sa fie comunicat companiei. In orice caz, compania incearca sa afiseze pe paginile web cele mai recente informatii cu privire la disponibilitatea unui produs.

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA 19% si acciza speciala pentru alcool (in cazurile unde se aplica) sau 9% pentru produsele alimentare.

Promotiile exista si sunt disponibile numai persoanelor particulare. Promotiile pot determina restrictii de volum si disponibilitate. Intr-un astfel de scenariu, clientii sunt deserviti in functie de ordinea prioritatii, adica ora exacta a inregistrarii comenzii lor in sistem. Intrucat, in unele cazuri, ofertele pot fi foarte atractive, compania isi rezerva dreptul de a anula o comanda daca i se pare excesiva pentru consumul privat si pentru a deservi mai multi clienti.

Toate comenzile sunt confirmate prin trimiterea unui mesaj prin e-mail. Livrarea comenzii depinde de disponibilitatea produselor si confirmarea bancii pentru plata integrala.

Modalitati de plata / Securitatea Tranzactiei

Fiecare comanda trebuie platita integral pana la finalizarea ei. Plata poate fi efectuata prin card de debit sau card de credit, transfer bancar sau numerar la livrare, cu conditia ca livrarea comenzii sa fie in Romania.

Furnizorii de servicii pentru tranzactii cu carduri bancare asigura cel mai mare nivel de securitate a tranzactiei deoarece:

  • Informatiile despre un card de credit / debit sunt difuzate / transferate prin Internet in format criptat (criptare pe 128 de biti) iar aceste informatii nu sunt accesibile din magazinul nostru online.
  • Procesele si procedurile utilizate de asemenea furnizori exclud accesul partilor terte la informatii si la sistemele lor informatice.
  • Pagina web pe care introduceti detaliile despre cardul dumneavoastra detine un certificat digital care permite oricui sa ii verifice autenticitatea.
  • In sfarsit, serviciile pentru tranzactii cu carduri bancare subscriu celor mai bune practici internationale in domeniul platilor pentru e-comert si sunt, de asemenea, in intregime compatibile cu specificatiile pentru platile prin card online securizate.

Este esential sa subliniem faptul ca www.newgreekwine.ro nu are niciun acces la informatiile despre cardul dumneavoastra de credit. Plata este efectuata dupa ce veti fi redirectionat catre site-ul special formatat si criptat al furnizorului pe care il veti alege. Compania pastreaza doar informatiile esentiale pentru comunicare, livrarea comenzii si emiterea documentelor pentru comanda. Politica noastra pentru utilizarea acestor date este descrisa in paragraful „Confidentialitate / Utilizarea informatiilor”.

Toate tranzactiile prin www.newgreekwine.ro sunt guvernate de legea romana care controleaza aspectele legate de comertul electronic precum si de legea protectiei consumatorilor care controleaza aspectele legate de vanzarile la distanta. Utilizarea acestui site este singura responsabilitate a vizitatorului-clientului. Noi nu suntem responsabili pentru orice interventii malitioase a unor terte parti.

Vizitatorii site-ului se angajeaza sa nu faca rau altora prin utilizarea malitioasa a acestui site si ca nu vor viola datele lor cu caracter personal. Vizitarea site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor mai sus mentionati.

In sfarsit, compania nu are nicio responsibilitate pentru rata de schimb care va fi utilizata de catre Banca sau de catre furnizorul de servicii pentru tranzactii cu carduri bancare in cazul in care comanda este dedusa de pe un card dintr-o tara cu o alta moneda decat RON. In plus, GREKA TERRA IMPORT-EXPORT SRL nu are nicio responsibilitate pentru orice Comision aplicat de Banca cumparatorului pentru a trimite plata totala catre Banca noastra in RON. Asemenea costuri vor fi suportate de catre cumparator. Informatiile noastre pentru trimiterea unui transfer bancar sunt urmatoarele:

Tara: Romania

Banca: FIRST BANK ROMANIA -SUCURSALA PANDURI

Titular Cont: SC GREKA TERRA IMPORT-EXPORT SRL

IBAN (RON): RO26PIRB4211742471001000

Chitanta/Factura/Bon fiscal

Chitanta, factura sau bonul fiscal vor fi emise de catre companie si vor fi trimise cu comanda, detaliind valoarea totala in RON incluzand TVA si accize (unde este aplicabil). Clientul este informat despre orice costuri de livrare inainte de a plasa comanda. Daca o comanda este plasata si presupune costuri de livrare, acestea vor fi incluse pe chitanta sau factura incluzand TVA.

Livrarea Produselor

Toate produsele sunt asigurate de companie in timpul transferului si transportate pe responsabiliatatea noastra. Timpul de livrare poate varia in functie de disponibilitatea produselor si locatia de livrare. Intarzierile de livrare nu pot fi compensate de companie si nici nu pot permite anularea unei comenzi. Daca timpul pentru livrare depaseste perioada de o luna si produsele nu sunt livrate desi clientul a declarat adresa corecta de livrare, comanda dumneavostra poate fi anulata si clientul va fi compensat prin plata sumei totale fara alte pretentii de daune. Cazurile in care clientul a comandat produse speciale si a fost de acord cu intarzierea nu beneficiaza de anulare si orice alta compensare ulterioara. Acelasi lucru se aplica si pentru comenzile pentru care clientul nu a declarat adresa corecta de livrare.

Compania nu are nicio responsabilitate pentru intarzierile datorate inregistrarii gresite a datelor de livrare si de comunicare din partea clientului. In acest caz, clientul nu este indreptatit sa solicite anularea comenzii iar livrarea comenzii va fi aranjata in continuare intre client si compania de livrare.

La livrarea vinurilor si a altor produse, depinde de client sa verifice starea bunurilor si sa informeze direct pe angajatul companiei de livrare despre orice produse deteriorate sau lipsa pe foaia de insotire care va fi oferita. Clientul este obligat sa anunte in 2 zile compania despre Declaratia de daune sau lipsuri pentru a fi compensat pentru aceste produse. Este clar ca clientul este responsabil pentru produse, odata ce au fost livrate in bune conditii.

Anularea comenzilor

Clientul are dreptul de a solicita, in termen de 10 zile lucratoare de la data livrarii, anularea si rambursarea comenzii, cu conditia ca acesta sa returneze toate produsele expediate in ambalajul lor original. In acest caz, clientul trebuie sa informeze compania in scris si sa ceara restituirea sumei. Dupa primirea produselor, GREKA TERRA IMPORT-EXPORT SRL va restitui valoarea produselor excluzand costurile de livrare. In plus, costul livrarii produselor inapoi catre companie trebuie sa fie suportat de catre client.

Legea aplicabila si jurisdictia

Orice disputa de natura legala se supune legislatiei din Romania si toate disputele vor fi solutionate in instantele de judecata romanesti.

Protectia datelor

Compania GREKA TERRA IMPORT-EXPORT SRL este proprietarul elementelor care alcatuiesc acest site. Informatiile, textele, graficele, logourile si pictogramele site-ului sunt protejate prin lege si orice utilizare necesita instiintarea si acordul din partea companiei.

Actualizari

Prin inregistrarea la newgreekwine.com, sunteti de acord sa primiti cele mai recente notificari/actualizari/newsletter, prin email, care vor fi trimise din cand in cand, pentru a va informa despre cele mai recente stiri si reduceri/promotii. Fara a aduce atingere celor de mai sus, va puteti dezabona de la acest serviciu, in orice moment, prin modificarea in consecinta a setarilor relevante in profilul dumneavoastra. Confidentialitate / Utilizarea Informatiilor Pentru a comanda produse de pe site-ul www.newgreekwine.ro, sunt necesare cateva informatii pentru comanda si pentru emiterea documentelor relevante de achizitie (nume, prenume, varsta, telefon, adresa, CIF/CNP, etc). In orice caz, informatiile personale obtinute prin intermediul site-ului www.newgreekwine.ro nu vor fi dezvaluite tertelor parti fara consimtamantul anterior si supunerea prevederilor legale relevante si conventiilor internationale pentru protectia datelor personale. Compania nu dezvaluie, publica, vinde sau face schimb de date si informatii personale. Este de la sine inteles ca informatiile dumneavoastra personale pot fi dezvaluite de catre companie, urmand intotdeauna procedura impusa de lege, atunci cand acestea sunt solicitate de o autoritate publica, Curte, etc.

Compania isi rezerva dreptul de a informa furnizorii despre statistici de vanzari. Asemenea statistici nu vor contine, in niciun caz, date personale care ar putea duce la identificarea indivizilor. Desi compania ia toate masurile necesare pentru a proteja si preveni accesul neautorizat la informatiile personale, nu putem fi responsabili pentru faptele celor care obtin acces neautorizat, si nu oferim garantii de niciun fel (explicite, implicite sau de orice alt tip), ca vom fi in situatia de a impiedica accesul neautorizat la informatiile dumneavoastra private.

Protectia minorilor

Plasarea unei comenzi certifica faptul ca clientul are peste 18 ani sau a atins limita legala de varsta impusa de tara unde isi are domiciliul pentru a putea cumpara si consuma alcool.

Abuzul de alcool

Abuzul de alcool este periculos pentru sanatate. Recomandam tuturor clientilor sa consume responsabil pentru satisfactia lor fara a exagera si a isi pune in pericol sanatatea.

New Greek Wine Urmărește-ne pe
X