Povestea noastră

Vinul este gustul unei culturi

Puritate, pasiune, dragoste și respect.

Povestea noastră începe cu aproape nouă ani în urmă, când am început după fiecare călătorie în Grecia, să aducem diferite tipuri de vin grecesc înapoi în România. Aceste vinuri au fost principala noastră motivație pentru cine grozave și grătare cu prietenii noștri români și o inspirație pentru nopți relaxante și plăcute.

Adesea, îmi amintesc surpriza prietenilor mei și aceeași întrebare pe care ne-au pus-o… „Grecia produce și vin?”

După ce terminam a doua sticlă, preocuparea lor principală era de ce nimeni până acum nu importase aceste vinuri grozave în România.

După o analiză serioasă, acesta a fost declanșarea creării companiei noastre GREKA TERRA și a magazinului online „New Greek Wine” în România, astfel încât toată lumea să poată găsi și gusta un vin grecesc excelent.

Dincolo de pasiunea și dragostea noastră pentru produsele grecești și în special pentru vinurile grecești, credem cu tărie că acestea oferă o diferențiere în calitate și gust care oferă, de asemenea, o experiență grozavă oricărui iubitor de vin.

Vinurile grecești sunt vinuri de terroir. Și cu o istorie de peste 6.600 de ani.

Noua generație de vin grecesc a câștigat în mod constant granturi și premii la toate Competițiile Internaționale de Vinuri și, în același timp, a obținut ratinguri excelente de până la 100 de puncte, de către critici internaționali de vin (eRobertparker.com, Jancis Robinson, Decanter, Wine Enthusiast, Wine & Spirits).

Producătorii de vin greci, după o schimbare a soiului coaxial grecesc, precum Assyrtiko, Moschofilero, Malagousia, Savatiano, Roditis, Vidiano, Agiorgitiko, Xinomavro, Mavrodaphne, Limnio, Limniona, Mavroudi, au reușit să creeze vinuri albe, roșii și rose frumoase și imbatabile.

Drept urmare, au realizat o prezență serioasă pe piața internațională a vinului.

Piața din România, deși este mare și competitivă, știe să aprecieze „diferența” mai ales atunci când această diferențiere oferă calitatea și prețul potrivit.

Am ales cu grijă produse care întruchipează mult mai multă puritate, pasiune și dragoste, mai degrabă decât eforturi de marketing. Ele reprezintă vinuri de zi cu zi dar și vinuri pentru ocazii speciale. Pe deasupra, acestea sunt vinuri care respectă consumatorul.

Te respect!!!

Iar personalul nostru este gata să vă sprijine, să vă explice și să vă servească, în orice nevoie aveți.

Vă cerem doar să gustați vinurile noastre (și celelalte produse grecești).

La urma urmei, vinul este un gust de cultură!

Vezi ce s-a întamplat mai departe

2013

Greece. Wine. Friends. Party. 2013. That's how it started.

G r e k a T e r r a ® N e w G r e e k W i n e ®
G
New Greek Wine Urmărește-ne pe
X