Politică confidențialitate

Politică confidențialitate

Pentru a comanda produse de pe site-ul www.newgreekwine.ro, sunt necesare cateva informatii pentru comanda si pentru emiterea documentelor relevante de achizitie (nume, prenume, varsta, telefon, adresa, CIF/CNP, etc).

Compania nu dezvaluie, publica, vinde sau face schimb de date si informatii personale. Este de la sine inteles ca informatiile dumneavoastra personale pot fi dezvaluite de catre companie, urmand intotdeauna procedura impusa de lege, atunci cand acestea sunt solicitate de o autoritate publica, Curte, etc.

In orice caz, informatiile personale obtinute prin intermediul site-ului www.newgreekwine.ro nu vor fi dezvaluite tertelor parti fara consimtamantul anterior si supunerea prevederilor legale relevante si conventiilor internationale pentru protectia datelor personale.

Compania isi rezerva dreptul de a informa furnizorii despre statistici de vanzari. Asemenea statistici nu vor contine, in niciun caz, date personale care ar putea duce la identificarea indivizilor.

Desi compania ia toate masurile necesare pentru a proteja si preveni accesul neautorizat la informatiile personale, nu putem fi responsabili pentru faptele celor care obtin acces neautorizat, si nu oferim garantii de niciun fel (explicite, implicite sau de orice alt tip), ca vom fi in situatia de a impiedica accesul neautorizat la informatiile dumneavoastra private.

New Greek Wine Urmărește-ne pe
X