Descriere
Comentarii generale: | Istoria productiei otetului din struguri incepe in urma cu 2500 de ani, in Orientul Apropiat.Grecii si romanii l-au apreciat si l-au introdus imediat in obiceiurile alimentare si in viata de zi cu zi. Exista numeroase referinte despre utilizarea otetului balsamic in Grecia Antica, de la Oxymelon si Melas Zomos la remediile lui Hipocrate si retetele din Deipnosophistae. |
Caracteristici: | Urmand procedeul de productie al celebrului balsamico tradizionale, invechirea otetului Botanico Costa Lazaridi „Gold Seal” are loc in serii de butoaie mici si dureaza 8 ani. Trecerea consecutiva prin butoaie de la 50 pana la 3 litri din stejar, castan, cires si frasin, rezulta intr-un condiment aromatic bogat, capabil sa transforme literalmente cele mai simple sau cele mai complexe creatii culinare. Folositi-l moderat peste tocana de carne, branza maturata si capsuni proaspete sau fiti original si serviti-l peste pannacotta sau inghetata de vanilie. |
Gramaj: | 250ml, ambalaj din sticla. |