Greek Wines Masterclass, 05/2014

27 Mai 2014, Bucuresti

Greka Terra (www.newgreekwine.ro ), importatorul in Romania al vinurilor de top din Grecia, organizeaza pentru prima oara un Masterclass de vinuri grecesti pentru profesionistii romani din industria vinului, la Bucuresti, pe 27 mai 2014.

Pe parcursul acestui eveniment de prestigiu, Greka Terra va avea ajutorul si sprijinul unuia dintre cei mai mari producatori de vinuri din Grecia, domnul Stellios Boutaris de la Kir-Yiannis Estate, care va fi prezent la eveniment si care va prezenta publicului roman noua generatie de vinuri grecesti.

Evenimentul va incepe cu degustarea a douazeci de vinuri grecesti de top, din toata Grecia (Macedonia, Peloponez, Thessalia, Creta, Santorini).

Dl. Stellios Boutaris va oferi toate informatiile cu privire la vinurile si podgoriile din Grecia de astazi. In timpul cinei vor fi testate sapte vinuri diferite: Boutari Moschofilero, Biblia Chora White, Sigalas Santorini, Kir-Yianni Akakies, Tselepos Driopi Reserve, Kir-Yianni Ramnista si Samos Vin Doux.

Acesta este primul eveniment pe care Greka Terra il organizeaza cu scopul de a face cunoscut pietei de vinuri din Romania calitatea si oportunitatile oferite de catre vinurile grecesti de astazi.