Evenimente

Evenimente Personal

New Greek Wines este alaturi de dumneavoastra pentru orice fel de evenimente personale, cum ar fi o petrecere, un botez, o nunta sau o cina importanta. Va putem sprijini evenimentul, indiferent de numarul invitatilor dumneavoastra.

Puteti alege vinurile pe care le doriti din lista noastra, citind descrierile si asocierea cu mancarea sau ne puteti contacta pe noi si partenerii nostri specializati va pot sfatui asupra vinului potrivit in functie de meniul dumneavoastra.

Garantam livrarea vinurilor noastre la timp, peste tot in Romania. 

Evenimente Companie

New Greek Wines este alaturi de dumneavoastra, sustinand orice tip de eveniment business. Prin produsele noastre putem sprijini intr-un mod profesional evenimentele companiei, cine specializate cu clientii sau furnizorii, indiferent de numar.

Puteti alege vinurile pe care le doriti din lista noasta, citind descrierile si asocierea cu mincarea sau ne puteti contacta pe noi si partenerii nostri specializati va pot sfatui asupra vinurilor potrivite in functie de meniul dumneavoastra.

Garantam livrarea vinurilor noastre la timp, peste tot in Romania. 

De asemenea, putem organiza in cadrul evenimentelor dumneavoastra prezentari speciale pentru vin (petrecere cu vinuri), seminarii despre vinuri sau degustari de vin (degustare generala, pasii degustarii, cum se face degustarea) pentru 10-30 de persoane. Trebuie doar sa ne contactati si sa discutati cu partenerii nostri specializati detaliile si costul unor asemenea evenimente.